loader image

Web:

Política de Privacitat

 

Condicions d'ús

Cada vegada que accedeix a aquesta pàgina, vostè accepta implícitament atenir-se a aquestes condicions i a qualsevol modificació que pugui ser incorporada a elles sense previ avís. D'igual manera, declara conèixer la nostra política de privacitat.

Dades de contacte

Les dades que s'utilitzaran per a contactar amb l'empresa formaran part de l'arxiu clients de Som Control i Seguretat SL, que està degudament inscrit a la AEPD. Aquestes dades només seran utilitzades per a les relacions comercials que es poden establir entre Som Control i Seguretat SL i els seus possibles clients. En cap cas aquestes es cediran a tercers sense el consentiment dels afectats. Aquests podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació posant-se en contacte amb Som Control i Seguretat SL des de la nostra direcció comercial, establerta a continuació.

Direcció Comercial

Som Control i Seguretat SL és una empresa amb seu a C/Mas Pujol 36B, 08520, Les Franqueses del Vallès, Barcelona (Espanya).

Pot contactar-nos a través del correu electrònic info@controlcat.cat o telefònicament trucant al 93 737 88 14. La nostra adreça web és https://controlcat.cat.

Condicions del servei

El contingut d'aquest lloc web i els serveis són només de caràcter informatiu. Al accedir-hi, accepteu que Som Control i Seguretat SL es reserva el dret de modificar el seu contingut o interrompre el servei sense previ avís. També declinem tota responsabilitat per qualsevol conseqüència per l'ús que vostè pot fer la informació continguda en aquesta pàgina.

Legislació

Aquesta pàgina aplica estrictament el procediment establert en la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals.

Dades de registre

Algunes opcions de la pàgina poden requerir la introducció d'un identificador d'usuari i contrasenya. Aquestes dades es facilitaran inicialment per Som Control i Seguretat SL. Els usuaris poden canviar-les des de la mateixa pàgina. Aquestes dades no identificaran a cap persona i la seva confidencialitat serà responsabilitat de l'usuari. Aquestes dades proporcionen accés a seccions restringides, però en cap cas permetrà l'accés a les dades de qualsevol altre usuari.

Dades tècniques

Sempre que s'accedeix a la nostre pàgina queden registrades determinades dades tècniques relacionades amb la conexió establerta (IP, sistema operatiu, navegador...). Aquestes dades no poden ser utilitzades per identificar a cap persona. Som Control i Seguretat SL només les farà servir a efectes estadístics. Tanmateix es farà emmagatzematge intern de les dades proporcionades, sense arribar a ser compartides amb tercers.