ControlCat

MODERNITZACIÓ DEL SISTEMA DE VIDEOVIGILÀNCIA

Actualització íntegra del sistema de videovigilància de Barberà del Vallès.

#videovigilància #seguretat #barberà #vallèsoccidental #barcelona #càmeres #vigilància

Ubicació: Barberà del Vallès, Vallès Occidental (Barcelona).

Descripció: El projecte consisteix en la modernització íntegra del sistema de videovigilància del municipi.

Beneficiari: Ajuntament de Barberà del Vallès, Policia Local, residents, visitants i empresaris.

Data: 2019

Estat: Operatiu

ControlCat a Barberà del Vallès
ControlCat a Barberà del Vallès

PROBLEMÀTICA

Barberà del Vallès comptava amb un sistema de videovigilància municipal obsolet amb una baixa qualitat pel que fa a les imatges.
A més a més, tot el sistema cablejat estava molt deteriorat i es notava la manca d’efectivitat, ja que el servei de seguretat municipal no era l’adequat per les necessitats que requeria el municipi.

OBJECTIUS

Control en temps real del que està succeint en tots els espais vigilats i gestió proactiva de la seguretat, facilitant la tasca de la Policia Local.

SOLUCIÓ

La solució oferida des de ControlCat, va ser la instal·lació d’un sistema de videocàmeres amb imatges d’alta definició i una digitalització completa del sistema. També es va realitzar la instal·lació d’una base escalable per a futures necessitats de control.

Com a complement de la renovació completa dels dispositius, cablejat i centre de control, es van aprofitar les ubicacions per poder garantir un control a temps real de la situació municipal.

La darrera fase consistia en el manteniment d'un servei professional, estable i de qualitat facilitant la tasca de la Policia Local.

ACTIVACIÓ

Instal·lació de l’equipament necessari per a poder controlar les zones designades per l'Ajuntament i la Policia Local, incloent zones interiors, exteriors, places, aparcaments, oficines i edificis públics.