SISTEMA DE VIDEOVIGILÀNCIA

Desplegament de xarxa sense fils pels sistemes de videovigilància de l'Ametlla del Vallès

#videovigilancia #seguretat #policia #ametlla #vallesoriental #barcelona #ametlladelvalles #sistemavideovigilancia #seguretatmunicipal #controlmunicipal #cameresvigilancia

FITXA TÈCNICA

Població: L’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental)

Descripció: El projecte consisteix en el desplegament i subministrament d’una xarxa sense fils pels sistemes de videovigilància del municipi.

Beneficiari: Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, habitants de l’Ametlla del Vallès, empresaris de l’Ametlla del Vallès, Policia Local.

Ubicació: Ametlla del Vallès, Vallès Oriental (Barcelona)

Dates: Octubre 2018

Estat: Projecte activat

PROBLEMÀTICA

Absència total d’un sistema de seguretat municipal i preocupació dels residents i consistori local a causa d’un increment del nombre de delictes al municipi.

OBJECTIUS

Disposar d’un sistema de vídeovigilància i de reconeixement de matrícules als principals accessos viaris a l'Ametlla del Vallès, controlat des de la central de la Policia Local.

SOLUCIÓ

Un cop estudiat el cas i la preocupació dels residents, la nostra proposta, que finalment va ser acceptada, va ser la instal·lació d’equipaments de videovigilància en mobiliari urbà com ara fanals o semàfors, i establiment de connexió a la xarxa municipal per tal de que la Policia Local pogués gestionar i monitoritzar aquests sistemes des de la seu central.

ACTIVACIÓ

El desplegament constarà de la instal·lació les antenes emissores i els troncals punt a punt en el centre emissor i en la seu de la Policia Local i posteriorment la instal·lació de les antenes receptores i els equips i càmeres de vídeo vigilància

L'Ajuntament ho veu com una via de promoció dels serveis turístics de la ciutat, i amb molt d’orgull podem dir que el turisme a Mataró ja no és una cosa aliena sinó que forma part de la ciutat.

Raul Rivero
Tècnic informàtic | Ajuntament Ametlla del Vallès