ControlCat

SISTEMA DE SEGURETAT INTEL·LIGENT

Desplegament de xarxa sense fils pels sistemes de videovigilància de l'Ametlla del Vallès.

#ametlla #vallesoriental #barcelona #videovigilancia #matrícules #seguretat #policia

Ubicació: Ametlla del Vallès, Vallès Oriental (Barcelona)

Descripció: Desplegament i subministrament d'un sistema de videovigilància amb lectura de matrícules incorporada, interconnectant tots els elements de la xarxa mitjançant una xarxa sense fils.

Beneficiari: Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, Policia Local, residents, visitants i empresaris.

Dates: 2018

Estat: Operatiu

ControlCat a L'Ametlla del Vallès
ControlCat a L'Ametlla del Vallès

PROBLEMÀTICA

Absència total d’un sistema de seguretat municipal i preocupació dels residents i consistori local a causa d’un increment del nombre de delictes al municipi.

OBJECTIUS

Disposar d’un sistema de vídeovigilància i de reconeixement de matrícules als principals accessos viaris a l'Ametlla del Vallès, controlat des de la central de la Policia Local.

SOLUCIÓ

Un cop estudiat el cas i la preocupació dels residents, la nostra proposta, que finalment va ser acceptada, va ser la instal·lació d’equipaments de videovigilància en mobiliari urbà com ara fanals o semàfors, i establiment de connexió a la xarxa municipal per tal de que la Policia Local pogués gestionar i monitoritzar aquests sistemes des de la seu central.

ACTIVACIÓ

El desplegament constarà de la instal·lació les antenes emissores i els troncals punt a punt en el centre emissor i en la seu de la Policia Local i posteriorment la instal·lació de les antenes receptores i els equips i càmeres de vídeo vigilància

L'equip de govern s'ha mostrat molt satisfet amb les bones prestacions del sistema.

Raul Rivero
Tècnic informàtic
× Escriu-nos per WhatsApp