XARXA WIFI PÚBLICA A LA PLATJA

Instal·lació de 8 punts “Smart Wifi” d’última generació a les platges de Mataró

#wifi #smartwifi #platja #mataro #maresme #barcelona #xarxes #wifigratuit #freewifi #wifipublic 

FITXA TÈCNICA

Ubicació: Mataró (Maresme)

Descripció: Instal·lació de 8 punts “Smart Wifi” d’última generació a les platges del municipi garantint una connexió d’alta qualitat, segura i de franc per a tots els usuaris.

Beneficiari: Ajuntament de Mataró, Universitat Tecnocampus Mataró, estudiants de la Universitat, habitants de Mataró, turistes de Mataró, empresaris platges Mataró.

Ubicació: Platja de Mataró, Maresme (Barcelona).

Dates: 2016 - 2017

Estat: Plenament operatiu

El Punt Avui Foto: Lluis Martínez Matallana

PROBLEMÀTICA

Absència d’un servei wifi gratuït i competent a la platja de Mataró davant l’increment de presència turística a la ciutat.

OBJECTIUS

Dotar les platges de Mataró d’una connectivitat wifi de qualitat, segura i gratuïta per tal d’afavorir el turisme i el benestar dels usuaris del litoral.

SOLUCIÓ

Tecnocampus Mataró juntament amb ControlCat posa a disposició múltiples punts de connexió Wifi a les platges del municipi per tal d’afavorir el turisme i el benestar dels usuaris de la capital del Maresme. ControlCat, apart de la instal·lació també se n’ocupa de les tasques de supervisió, gestió i manteniment de la infraestructura.

ACTIVACIÓ

El projecte entra en ple funcionament el juliol de 2016. Al cap d’un any, s’extén a la resta de trams litorals de Mataró a través d’una ampliació.

L'Ajuntament ho veu com una via de promoció dels serveis turístics de la ciutat, i amb molt d’orgull podem dir que el turisme a Mataró ja no és una cosa aliena sinó que forma part de la ciutat.

Dolors Guillén
Regidora de Promoció Econòmica i Innovació.