ControlCat

XARXA WIFI PÚBLICA A LA PLATJA

Instal·lació de 8 punts Smart Wifi d'última generació a les platges de Mataró.

#mataro #maresme #barcelona #xarxes #wifi #smartwifi #platja

Ubicació: Platja de Mataró, Maresme (Barcelona).

Descripció: Instal·lació de 8 punts Smart Wifi d’última generació a les platges del municipi garantint una connexió d’alta qualitat, segura i de franc per a tots els usuaris.

Beneficiari: Ajuntament de Mataró, Universitat Tecnocampus Mataró, estudiants, residents, visitants, empresaris, comerciants i turistes.

Data: 2016 - 2017 - 2018

Estat: Operatiu

ControlCat a Mataró
ControlCat a Mataró

PROBLEMÀTICA

Absència d’un servei wifi gratuït i competent a la platja de Mataró davant l’increment de presència turística a la ciutat.

OBJECTIUS

Dotar les platges de Mataró d’una connectivitat wifi de qualitat, segura i gratuïta per tal d’afavorir el turisme i el benestar dels usuaris del litoral.

SOLUCIÓ

Tecnocampus Mataró juntament amb els nostres tècnics i els de l'Ajuntament, posen en marxa múltiples punts de connexió wifi a les platges de la ciutat.

Per tal d’afavorir el turisme i el benestar dels usuaris de la platja, es duen a terme les tasques de supervisió, gestió i manteniment de la infraestructura.

ACTIVACIÓ

El projecte entra en ple funcionament el juliol de 2016. Al cap d’un any, s’extén a la resta de trams litorals de Mataró a través d’una ampliació. 

El desplegament de punts emissors d’última generació es distribueix al llarg del passeig Marítim amb l’objectiu de proporcionar un accés lliure a internet d’alta qualitat, perquè els banyistes s’hi puguin connectar de franc. Actualment el servei es manté ininterromput durant tot l'any.

 

L'Ajuntament ho veu com una via de promoció dels serveis turístics de la ciutat. Amb molt d’orgull podem dir que el turisme a Mataró ja no és una cosa aliena sinó que forma part de la ciutat.

Dolors Guillén
Regidora de Promoció Econòmica i Innovació.
× Escriu-nos per WhatsApp