ControlCat

XARXA DE TELECOMUNICACIONS

Subministrament, instal·lació, configuració i manteniment de la xarxa de telecomunicacions a Platja d'Aro.

#platjadaro #baixempordà #girona #telecomunicacions #wimax #internet #wifi

Ubicació: Platja d’Aro, Baix Empordà (Girona).

Descripció: Subministrament, instal·lació, configuració i manteniment integral de la xarxa de telecomunicacions municipal.

Beneficiari: Ajuntament de Platja d'Aro, residents, visitants, empresaris, comerciants i turistes.

Data: 2017

Estat: Operatiu

ControlCat a Platja d'Aro
ControlCat a Platja d'Aro

PROBLEMÀTICA

Obsolescència de la xarxa de comunicacions entre els edificis públics del municipi i absència total de serveis tecnològics bàsics a moltes de les seus locals.

OBJECTIUS

Interconnexió dels edificis locals mitjançant el desplegament d’una xarxa solvent, sostenible i útil que millori la productivitat dels funcionaris i els serveis de cara al ciutadà.

SOLUCIÓ

Subministrament, instal·lació, configuració i manteniment integral de la xarxa de telecomunicacions.

Aprovisionament d’internet a seus i espais públics per tal de garantir un servei wifi corporatiu, així com un servei de telefonia IP per a l'Ajuntament.

Connexió i coordinació d’altres serveis i equipaments a la xarxa municipal com: Punts d'informació digital, sistemes de control i gestió d’enllumenat, recollida selectiva, control d'aparcaments, etc.

ACTIVACIÓ

Desplegament dels dispositius de la xarxa i configuració del centre de control, coubicació d’antenes i electrònica de xarxa a les estacions base, desplegament de telefonia IP i aprovisionament d'internet a seus i espais públics.

Desplegament d'un servei wifi corporatiu en edificis i espais municipals, així com la connexió i coordinació d’altres serveis i equipaments a la xarxa municipal (punts d'informació digital, sistemes de control i gestió d’enllumenat, sistemes de reg, recollida selectiva, control de parkings, etc.).

× Escriu-nos per WhatsApp