VIDEOVIGILÀNCIA A SANT VICENÇ DE MONTALT

Instal·lació de seguretat municipal, sistema videovigilància i sistema videocàmeres

#videovigilancia #seguretat #policia #stvicençmontalt #maresme #barcelona #seguretatmunicipal #controlmunicipal #cameresvigilancia

FITXA TÈCNICA

Població: Sant Vicenç de Montalt (Maresme)

Descripció: Instal·lació d’un sistema de videovigilància IP per a la monitorització des de la seu de la Policia Municipal.

Beneficiari: Ajuntament Sant Vicenç de Montalt, Policia local de Sant Vicenç de Montalt, habitants de Sant Vicenç de Montalt i empresaris de Sant Vicenç de Montalt.

Ubicació: Sant Vicenç de Montalt, Maresme (Barcelona)

Dates: 2017

Estat: Plenament operatiu

http://www.totmataro.cat

PROBLEMÀTICA

Impossibilitat d’accedir a les imatges de les càmeres de videovigilància per part de la Policia Local i desactualització del sistema.

OBJECTIUS

Manteniment d’una vigilància en temps real, enregistrament d’imatges per a anàlisis posteriors i ordenació del trànsit local.

SOLUCIÓ

Implementació d’un sistema de videovigilància intel·ligent d’última tecnologia. El sistema està format per 65 càmeres de videovigilància connectades a la central de la policia local a través d’una xarxa de comunicacions WIMAX propietat de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. Dintre d’aquestes 65 càmeres podem trobar càmeres d’ambient i lectomatrícules per tal de vigilar en temps real i enregistrar les imatges per analitzar-les posteriorment.

ACTIVACIÓ

Sincronització de les càmeres de lectura de matrícules a la base de dades de la Policia Local per tal de detectar vehicles sospitosos o activitats delictives.

Aquesta mesura és una aposta clara per vetllar per la seguretat i la tranquil·litat dels veïns del municipi

Equip de Govern
PdCAT