ControlCat

SERVEIS

Projectes integrals en seguretat intel·ligent.

#CàmeresIP #sistemesALPR #CCTV

Proporcionem els equipaments de videovigilància amb la tecnologia més avançada del mercat. Tots els nostres sistemes de seguretat ciutadana es basen en una infraestructura de telecomunicacions sense cables, portant la sensació de protecció un pas més enllà.

Som especialistes en càmeres de videovigilància i sistemes d’última generació. Connectem la xarxa amb la central dels cossos de seguretat i duem a terme un enregistrament constant, creant bases de dades de gran utilitat. Oferim múltiples models de càmeres de vigilància d’entorn, lectura de matrícules i sistemes infrarrojos. 

#Software #SeguretatDeDades

La tecnologia evoluciona al mateix ritme que els riscos que aquesta comporta. Som perfectament conscients de que la protecció de les dades dels ciutadans, funcionaris i equipaments públics comença per un sistema de ciberseguretat modern, eficient i actualitzat.

Disposem del software més avançat per blindar els serveis cibernètics de les entitats públiques i garantir el trànsit d’informació i dades a través d’un canal segur.

#Wimax #SistemesTIC #SmartWifi

Tot projecte de seguretat intel·ligent comença per un sistema de telecomunicacions adaptat a les necessitats de cada situació. 

ControlCat aposta per la tecnologia WIMAX, establint una xarxa de telecomunicacions sense fils amb abast per tot el territori. Aquesta xarxa permet connectar cada racó del municipi, aportant un gran estalvi en temps i diners.

Els nostres fiables equipaments de telecomunicacions són vitals a l'hora de garantir un servei de seguretat ciutadana de qualitat.