ControlCat proporciona els equipaments de videovigilància amb la tecnologia més avançada del mercat i amb tipologies variades com càmeres de vigilància d’entorn, lectura de matrícules o infrarojos entre d’altres.

Tots els nostres sistemes de seguretat ciutadana es basen en una infraestructura de telecomunicacions sense cables portant el fet de sentir-se protegit un pas més enllà.

Càmeres de videovigilància i sistemes d’última generació

Connexió amb la central dels cossos de seguretat

Enregistrament constant i creació de base de dades

La tecnologia evoluciona al mateix ritme que ho fan els riscos que aquesta comporta.
Som perfectament conscients de que la protecció de les dades dels ciutadans, funcionaris i equipaments públics comença per un sistema de ciberseguretat modern, eficient i actualitzat constantment.

Disposem del software més avançat per blindar els serveis cibernètics de les entitats públiques i garantir el trànsit d’informació i dades a través d’un canal segur.

Tot projecte de ciutat intel·ligent comença per un bon sistema de telecomunicacions adaptat a les necessitats de cada municipi.

Des de ControlCat apostem per la tecnologia WIMAX establint una xarxa de Telecomunicacions sense fils amb abast per tot el territori permetent connectar cada racó del municipi proporcionant un gran estalvi en temps i diners.

El nostre equipament de telecomunicacions fiable i robust és vital per garantir un servei de seguretat ciutadana de qualitat.