loader image

Qüestions

Preguntes Freqüents

 

Per què ControlCat?

ControlCat és una empresa especialista en proporcionar un servei de seguretat intel·ligent a organismes públics i privats de Catalunya.

L'empresa posa a la disposició del client un valor únic en el mercat actual: un servei integral en projectes de seguretat amb anàlisi intel·ligent de vídeo.

Què ens converteix en especialistes en seguretat?

ControlCat disposa del conjunt de certificacions i homologacions necessàries per dur a terme totes les activitats en matèria de seguretat:

· Empresa de seguretat homologada per la Generalitat de Catalunya (2019/001).

· Operador de telecomunicacions autoritzat per la CNMC (2019).

· Instal·lador de telecomunicacions autoritzat per Generalitat de Catalunya (2019).

· Homologació contra incèndis (RASIC 2019).

Com puc iniciar un projecte?

És molt fàcil! Només has d'omplir el formulari de contacte o trucar al 93 199 15 14.

El nostre equip tècnic es posarà en contacte amb tu per analitzar i estudiar pas a pas el teu cas per tal de realitzar una proposta que s’adapti a les teves necessitats.

Què entenem per seguretat?

El benestar de la ciutadania va sempre vinculat a una sensació de seguretat dins el municipi.

Disposar d’un sistema competent de seguretat pels ciutadans garanteix aquest estatus de tranquil·litat.

La seguretat és tranquil·litat.

Per què busquem la tranquil·litat ciutadana?

Els ciutadà cada cop valora més el benestar dins el seu municipi, on la primera preocupació acostuma a ser la manca de seguretat.

El fet de sentir-se protegit comporta una sensació de seguretat que es veu reflectida positivament en la vida quotidiana del municipi, creant una imatge d’unió i compromís ciutadà.

La tranquil·litat aporta prosperitat.

Quins beneficis aporta?

Els primers en beneficiar-se són els residents. Els sistemes de seguretat de ControlCat aporten una gran sensació de tranquil·litat i benestar ciutadà.

D’altra banda, els cossos de seguretat com la Policia Local o els Mossos d’Esquadra surten beneficiats. Facilitem la seva tasca dins el municipi, prevenint actes delictius i escurçant els temps de resposta.

També s'aporten beneficis a empreses i entitats del municipi, creant un ecosistema social vàlid per fer créixer el teixit empresarial.