Un sistema de ControlCat identifica l'autor d'un abocament il·legal a Cabrera de Mar

El sistema de videovigilància instal·lat per ControlCat i Sintelec ha permès la identificació del vehicle en el que circulava el causant de l'abocament.

La Policia Local de Cabrera de Mar, gràcies a la col·laboració ciutadana i el sistema de videovigilància instal·lat per ControlCat i Sintelec, ha permès la identificació de l'autor de l'abocament il·legal produit al municipi el passat dijous 21 de novembre. L'avís d'un veí va incitar a que els responsables de l'Ajuntament accedissin al sistema de gravació de les càmeres de instal·lades a les immediacions del Camí d'Agell (Cabrera de Mar). El visionat de les imatges va permetre la identificació del vehicle en el que es desplaçava l'autor, que va abocar mobles i fustes al costat d'uns contenidors.

Jordi Mir, alcalde del municipi maresmenc, ha destacat la col·laboració ciutadana com a factor clau a l'hora d'aturar l'incivisme i els actes d'aquest tipus:

Promoció del civisme

Segons ha publicat el compte de Facebook de l'Ajuntament de Cabrera de mar, a l'autor de la infracció, veí de Terrassa, se li obrirà un expedient per incivisme, la qual cosa pot comportar una sanció de fins a 3.000€.

Importància de la seguretat municipal intel·ligent

Aquest fet demostra una vegada més com els sistemes de videovigilància i anàlisi intel·ligent de vídeo esdevenen eines de gran utilitat per a la Policia Local en la seva tasca diària de vetllar per la seguretat dels ciutadans. És important destacar que l'objectiu ha estat assolit gràcies a la col·laboració de la ciutadania amb la Policia Local amb el suport tecnològic del sistema de càmeres.

 

Vols descobrir com pots millorar la seguretat ciutadana al teu municipi?